Corrie van Gorp
Corrie van Gorp

“Hoeveel verdriet kan een mens hebben? en wat een vreselijk jaar is dit met alles bij elkaar.” André van Duin is kapot van verdriet na het het overlijden van goede vriendin Corrie van Gorp. Eerder dit jaar verloor de Nederlandse komiek ook al zijn echtgenoot Martin.

“Ik snap er niks van. Ik had Corrie vorige week nog aan de telefoon. Ze zei nog dat het hartstikke goed ging met d’r. Corrie woonde weliswaar in een woongemeenschap maar deed nog zelf haar boodschappen. Ze belde me altijd op als ik op tv was.” Vertelt de aangeslagen André aan NH nieuws weten.

Vanaf 1975 was van Gorp te zien in André van Duins revue. Daarna zouden ze samen nog jaren vele typetjes samen spelen. De bekendste typetjes waren natuurlijk wel die van meneer en mevrouw de Bok. Met dit fictieve echtpaar hebben in talloze sketches vele mensen dubbel laten liggen van het lachen.

Door de jaren heen zijn van Gorp en van Duin zeer goede vrienden geworden en gingen zelfs met een groep naar Frankrijk op vakantie. “Dat kon ook niet anders want Cor was een heel toegankelijk vrouwtje, ontzettend gezellig om mee te zijn. We hebben wat afgelachen op het podium. Er ging altijd wel wat mis. Zo was het in haar privé leven ook. De klik tussen ons was er dan ook meteen.” Aldus van Duin.

André hoopt dat 2021 een beter jaar zal worden en hoopt voorlopig even geen rouwkaarten meer op zijn mat te vinden.

Corrie
Corrie en Adré

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in