Het huis waar de fictieve seriemoordenaar Buffalo Bill uit de film “Silence of the lambs” woonde en zijn slachtoffers gevangen hield is verkocht en wordt een Bed & Breakfast.

Ted Levine als Jame "Baffalo Bill" Gumb in Silence of the lambs
Ted Levine als Jame “Baffalo Bill” Gumb in Silence of the lambs

Voor wie deze film niet kent (in een notendop). Het gaat over de seriemoordenaar Jame Gumb, met de bijnaam “Buffalo Bill“(gespeeld door Ted Levine), wie vrouwen met overgewicht ontvoert en vilt om van de stukken huid een vrouwenpak naaien. Gumb gooit zijn slachtoffers eerst in een diepe put in z’n huis en hongert ze eerst uit zodat het vel losser gaat zitten. Pas beginnend FBI agente Clarice Starling (Jody Foster) zoekt advies bij de psychopathische kannibaal Hannibal Lecter (Anthony Hopkins). Deze voormalige psychiater geeft haar informatie vanuit de zwaar bewaakte gevangenis in ruil voor “sappige details” over haar privé leven.

De nieuwe eigenaar van het huis, theater en kunst regisseur Chris Rowan, laat weten dat het huis in de stijl van de film blijft. Rowan laat zelfs een replica van de put bouwen waar Gumb zijn slachtoffers gevangen hield waar de gasten leuke foto’s kunnen maken.

Het huis staat in Perryopolis, Pennsylvania en is 100 jaar oud en 731 vierkanten meter groot. Het heeft 4 slaapkamers en komt met zo een 2 hectare grond met op steenworpafstand een stukje rails met een ouderwetse treinwagon. In de zomer kun je ook nog een lekkere duik nemen in de Youghiogheny rivier die door de achtertuin stroomt. De regisseur kocht geheel voor $300.000,- wat op zo een slordige 248.000 Euro komt. Rowan is er zeker van van dat het veel gasten en bezoekers zal trekken.

Misschien nog een leuk weetje. De vorige eigenaar schijnt een voormalig FBI agent geweest te zijn. . .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in