Dolly Parton op de cover Playboy 1978

De droom van Dolly Parton om op haar 75e verjaardag op de cover van de Playboy te verschijnen in januari zou nog wel eens uit kunnen komen. De zangeres laat al een tijdje weten dat het een droom zou zijn als ze met haar 75e verjaardag in januari nog één keer op de de cover zou kunnen staan van het mannenblad de Playboy. Volgens TMZ zou het blad daar niet negatief tegenover staan.

Een fotograaf van de Playboy laat weten dat het blad het geweldig zou vinden om nog een reportage met de country zangeres legende te doen. “Ze hoeft het alleen maar te laten weten, de bal ligt bij haar” laat de PLayboy weten aan TMZ.

Dolly Parton stond al eerder in het mannenblad in oktober 1978. De zangeres was toen 32 jaar. Ze poseerde toen in het welbekend “bunny” pak waarin ze haar veelbesproken flinke boezem in toonde waar de zangeres bekend om stond.

In het Australische talkprogramma “60 minutes Australia” grapt de zangeres nog makkelijk het “bunny” pak aan te kunnen omdat haar borsten niets veranderd zijn. Als de Playboy dat zou willen zou ik zo doen grapt de country zangeres verder.

Dolly Parton zou niet het oudste model zijn die in de Playboy verschijnt. Die eer gaat naar Victoria Valentino wie op 77e nog een reportage maakten voor het mannenblad.

Dolly Parton in het Bunny pak
Dolly Parton Playboy reportage 1978

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in