Icoon Harry Bring, producent van onder andere “X-Files” en de hitserie “Criminal Minds” is dinsdag op 77 jaar overleden. Dit laat zijn zoon Brad Bring op facebook weten. Harry Bring vocht al jaren tegen kanker maar verloor deze strijd afgelopen dinsdag.

Bring werkte tussen 2011 en 2020 als uitvoerend producent en als co- uitvoerend producent aan de populaire politieserie “Criminal Minds”. Tussen 2011 en 2017 was hij co-uitvoerend producent van 139 afleveringen. De overige 47 afleveringen inclusief de slotaflevering nam hij tussen 2017 en 2020 als uitvoerend producent voor zijn rekening.

Ook werkte Bring van 2007 tot 2010 aan het lifetime-drama “Army Wifes” en was hij tussen 2000 en 2002 producent van 68 afleveringen van de Sci-Fi-drama “The X-Files”.

Toen ik nog met jeugdpuistjes in de klas zat werkte mijn vader zo hard dat hij voor 9 uur in de ochtend al meer had gedaan als de meeste mensen de hele dag. Als je hem vroeg met welk team hij nou het liefste werkten zei hij altijd “Met het team waarmee ik nu werk”. Aldus zoon Brad.

Meerdere titels waar Bring ook nog aan gewerkt heeft zijn: “Max Headroom”, “Melrose Place”, “Chaos”, “Head Cases”, “North Shore” en “The Lyon’s Den”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in