De Fresh Prince of Bel Air reünie ging deze maand op HBO MAX in première en zorgde voor een hoop gelach en een traan.

De cast van de comedy serie kwam deze maand weer bij elkaar om het 30 jarig bestaan van de serie te vieren. Helaas was dit zonder James Avery (Ome Phil) omdat Avery overleed aan complicaties tijdens een open hart operatie in 2013. De serie was zes seizoenen lang te zien op de Amerikaanse zender NBC tussen 1990 en 1996.

In Nederland was de serie voor het eerst te zien in 1991 op RTL 4 onder de naam De Prins van Bel-Air. In 2005 werd de serie herhaald door Veronica. Ook was de serie te zien op Comedy Central en Comedy Central Family. In 2019 verscheen de hele serie op Netflix.

Tijdens en na de serie zijn de acteurs naar elkaar toegegroeid als een hechte familie en zoals in iedere familie zijn er hier en daar ook wel eens spanningen. Ook is een openhartig gesprek te zien tussen Will Smith en Janet Hubert (de eerste Tante Viv) en komen we erachter waarom ze de serie heeft verlaten.

Dan is er ook nog tijd voor een eerbetoon aan in 2013 overleden James Avery wat bij iedereen flink wat emotie losmaakt. De cast laat weten veel positieve dingen van Avery te hebben geleerd.

Helaas is de Amerikaanse streaming dienst HBO MAX (zonder VPN) niet in Nederland te bekijken. Het is nog niet bekend wanneer de Fresh Prince reünie in Nederland te zien zal zijn.

Fresh Prince of Bel Air

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in