Zangeres en actrice Olivia Newton-John is op 73-jarige leeftijd overleden. Dat is via haar officiële Instagrampagina bekendgemaakt. Newton-John, onder meer bekend van de musicalfilm Grease, leed al langere tijd aan borstkanker. Ze overleed vanmorgen (lokale tijd) in haar woning in Californië in het bijzijn van haar familie en vrienden.

Grease

Haar grote doorbraak kwam in 1978, toen ze de rol van Sandy speelde tegenover John Travolta in Grease. De musical, waarin Travolta en Newton-John te zien waren als Danny en Sandy, twee middelbarescholieren met totaal verschillende achtergronden die toch een stelletje werden, werd een wereldwijde hit.

Travolta reageerde maandagavond via Instagram op het overlijden van zijn tegenspeelster. „Mijn liefste Olivia, jij maakte al onze levens zo veel beter. Jouw impact was ongelofelijk”, schrijft Travolta bij een oude foto van Newton-Jonn. „Ik houd zo veel van je. We zullen elkaar weer zien en allemaal weer samen zijn. De jouwe vanaf het eerste moment dat ik je zag, voor altijd! Jouw Danny, jouw John”, besluit de acteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in