Nederlands bekendste goochelaar en presentator Hans Kazan is ineens zelf totaal ontgoocheld als het programma Bananasplit hem flink te grazen neemt.

Hans Kazan in Bananasplit

Het programma Bananasplit werd tussen 1980 en 2004 uitgezonden door de TROS. Het was een programma waar onbekende en bekende Nederlanders voor de gek werden gehouden met een verborgen camera. Het programma was een vervolg op de eerdere verborgen camera show Poets dat begin jaren 70 door Fred Oster werd gepresenteerd.

In deze aflevering van Bananasplit wordt goochelaar en presentator Hans Kazan flink te pakken genomen. Het begint allemaal als Kazan nieuwe spullen op gaat halen voor zijn show. Wanneer Kazan het pand in gaat wordt zijn auto omgeruild voor hetzelfde model maar dan een Engelse versie met het stuur dus rechts. Alles wordt op dezelfde plek terug geplaatst in deze auto om het allemaal nog echter te maken. Zelfs de autoradio zit weer netjes op zijn plaats

Wanneer de nietsvermoedende Hans Kazan terug komt bij zijn auto heeft hij nog niets in de gaten. De spullen worden ingeladen in de achterbak. Hans maakt nog even een praatje en stapt in. Pas wanneer hij zijn deur dicht wil slaan ziet hij dat er iets helemaal mis is. Dan dringt het door dat zijn stuur aan de verkeerde kant zit. Uiteraard is iedereen om de auto heen net zo verbaasd. Iedereen zit immers in het complot van Bananasplit.

De politie is ook inmiddels gearriveerd. Hans probeert lachend en stotterend een beetje uit te leggen wat er is gebeurd en uiteraard vindt de agent (ook in het complot) het maar een raar verhaal. Het wordt allemaal duidelijk als Bananasplit presentator Ralph Inbar aan komt rijden in de echte auto van Hans Kazan.

Hans Kazan in Bananasplit

Bekijk ook de afleveringen Sjaak Swart in Bananasplit en Bananasplit met Søren Lerby

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in