Almere-Buiten, zaterdag 28 november. Overvallers verbijsterd wanneer de sleutel ineens mist uit hun “vluchtscooter.”

Wie denkt dat heldendaden in deze tijd tot het verleden horen heeft het mis. Wanneer twee gemaskerde overvallers waarvan een met vuurwapen de T-Mobile shop in Almere Buiten binnen stormen twijfelt Jeffrey T. zich geen moment en gaat over tot actie.

Jeffrey zag namelijk de scooter met de overvallers al aankomen. Het moment dat de overvallers de shop binnendrongen besloot deze held ze een lesje te leren en trok de sleutel uit de scooter. Je hoort Jeffrey ook op de video zeggen: “Ik heb de sleutel.”

Wanneer de overvallers met de buit bij de scooter aankomen zien ze tot hun verbijstering dat de sleutel mist en zijn genoodzaakt het hazenpad te voet te nemen. Zwaaiend met een vuurwapen roept een van de overvallers: “iedereen plat” al rennend door de winkelstraat tegen voorbijgangers. Met gevaar voor eigen leven rent Jeffrey filmend nog achter de overvallers aan om te zien welke richting ze vluchten.

Een dikke pluim voor Jeffrey. Wat ons betreft mag deze man een lintje krijgen voor deze ouderwetse helden actie. Dit soort heldendaden zijn gelukkig nog geen nostalgie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in