Actrice en zangeres Joke Bruijs heeft in een interview met De Telegraaf haar pensioen aangekondigd. De film Casa Coco die op 7 november in première gaat is haar laatste grote project. Hierna neemt Bruijs afscheid van de muziek en acteerwereld.

Johanna Maria (Joke) Bruijs wordt in Rotterdam geboren op 14 januari 1952 en met drie oudere broers is ze de jongste. Haar vader Kees was op dat moment ook geen vreemde in de muziekwereld. Hij maakte voor de tweede wereld oorlog met oa. Johnny Hoes deel uit van The Four Dutch Serenaders. Dat het muzikale bloed ook door Joke stroomt blijkt als zij als 13 jarig meisje zangeres wordt van de Rotterdamse popgroep The Spitfires, later werd dit The Nazz.

Rotterdamse popgroep The Nazz

Bruijs laat aan De Telegraaf weten dat ze wat haar betreft alles gedaan heeft wat ze wilde doen. Ze kijkt dan ook met veel plezier terug op de musicals, tv series, concerten en cd’s die ze heeft mogen maken. Bruis ziet de film Casa Coco waarin zij met ex Gerard Cox speelt dan ook als kers op de taart van haar carrière.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in