De gitaar waarmee Elvis Presley 1968 zijn comeback maakte gaat onder de hamer. Dit meld TMZ. Verwacht wordt dat deze zeldzame kersenrode Hagstrom Viking II tussen de $750.000 en $1.000.000 dollar binnen gaat harken. Dit is in euro ongeveer tussen de 627.000 en 837.000. De veiling zal 27 maart as. door veilinghuis Kruse GWS Auctions georganiseerd worden.

De gitaar is speciaal omdat Elvis deze gebruikte bij zijn eerste live optrede na een onderbreking van zeven jaar om zich op films te concentreren. Ook stond hij op de hoes van het album “From Elvis in Memphis” en is hij te zien geweest in “Rock & Roll Hall of Fame” Museum. Als bonus krijgt de winnaar van de veiling ook nog het bladmuziek uit de tv uitzending waarin Elvis voor het eerst weer live optrad.

Lukt het niet met de gitaar? Niet getreurd! Er wordt namelijk ook een persoonlijke gouden 14 karaats ketting van Elvis geveild. Namelijk de TCB (Taking care of buisness) ketting. Vrij vertaald: de “ik doe goede zaken” ketting.

Tevens zal er ook van de actrice Elizabeth Taylor een ketting, oorbellen en een broche onder de hamer gaan. Ook zal op de veiling de echte “Godfather” fan los kunnen gaan. Je kunt namelijk ook op de originele 1950 Cadillac Fleetwood uit de wereldberoemde maffia film bieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in