Sean Connery
Sean Connery

De 91 jarige kunstenares Micheline Roquebrune laat weten dat haar man Sean Connery vredig is ingeslapen. Roquebrune zegt dat het een ontzettend moeilijke tijd gaat worden en dat ze hem vreselijk zal gaan missen maar dat het beter is zo.

De 90 jarige acteur Sean Connery leed al enige jaren aan dementie en dat eiste behoorlijk zijn tol, laat Roquebrune weten aan de Daily Mail. De kunstenares was al sinds 1975 getrouwd met Connery en zegt het moeilijk te gaan krijgen maar blij te zijn dat het zo vredig is gegaan. De laatste jaren werd een lijdensweg voor hem en de laatste tijd had hij ook steeds meer moeite om zichzelf uit te drukken en dat vrat aan hem. Ik ben niet meer van zijn zijde afgeweken tot hij vredig insliep. Dit is precies zoals hij het wilde en zonder “gedoe”.

De huidige acteur die James Bond speelt, Daniel Craig laat weten dat Connery voor altijd de stijl van James Bond heeft bepaald en voor altijd van invloed zal zijn. Hij was een van de grote van het witte doek en zal altijd een voorbeeld blijven voor de huidige acteurs en filmmakers.

Daniel Craig
Daniel Craig

Ook zangeres Shirley Bassey laat weten veel verdriet te hebben van het overlijden van de acteur Sean Connery. Bassey zong van drie James Bond films: Goldfinger, Diamonds Are Forever en Moonraker de titelsong in. Haar hart gaat uit na de familie en nabestaande en zal Connery altijd blijven herinneren als een echte “Gentleman”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in