Hans de Booij

Op dit moment heeft Hans de Booij geen vaste plek om te wonen. Vanwege de coronacrisis en nadat hij besmet was geraakt met het virus, kon de zanger lange tijd niet werken en kon hij de huur van zijn appartement niet meer betalen. Daarom is de 65-jarige De Booij nu gedwongen om in een caravan te verblijven.

“Ik kon de huur van mijn appartement niet langer betalen. Ik ben bij vrienden in Heusden (Noord-Brabant) gaan verblijven en hoopte op korte termijn een sociale huurwoning te kunnen krijgen. Maar toen bleek dat ik een urgentieverklaring nodig had. Ik was wanhopig. Ik wilde niet langer bij mijn vrienden blijven, ze hebben recht op hun privacy”, vertelt de zanger aan De Telegraaf.

Aan het einde van de zomer moet De Booij de caravan verlaten omdat het te koud wordt. Deze situatie zorgt voor veel stress bij hem. “Mijn creativiteit is volledig verdwenen. Ik hoop dat er snel een huiseigenaar op mijn pad komt die me kan helpen. Ik ben bang dat ik anders in een opvangcentrum voor dak- en thuislozen zal belanden, of misschien zelfs onder een brug terechtkom. Zie dit als een noodkreet. Ik ben radeloos.”

In februari was De Booij nog te zien in het programma First Dates, waar hij Irma ontmoette. Er waren plannen om af te spreken, maar uiteindelijk is er niets van gekomen. “Met Irma is het nooit iets geworden”, voegt hij eraan toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in